Hejdå Hösten

Jag brukar (och med brukar menar jag att det har hänt en gång förut för två år sedan...) åka och fota vid ett ställe i/vid Dellen. Och när jag var där sist (2015) så var det som en dröm för en höstälskare som mig. Då; det var varmt, det var vindstilla och höstfärgerna bara skrek överallt. Nu; iskallt, blåsigt och inte alls lika höst-skrikigt. 
 

Och kolla vattnet då och vattnet nu - så lite vatten! Jag kunde stå där det annars brukar vara vatten. 
 

Här står jag, mitt i "vattnet"... 
 
Kolla mitt skel-öga - helt cray cray...

Jag frös jättemycket och en annan kanske hade struntat i hela utflykten och åkt hem. Inte jag - har jag bestämt att jag ska på utflykt så ska jag på utflykt! Jag satte mig i bilen igen, åt min matsäcks-macka och åkte vidare. 

Jag körde inte medan jag tog fotot - sverger!
 
Det bar av mot Moviken och Movikens hamn! Det är en barndomsplats för mig och alltid när jag kommer dit så skiner solen! 

 
Ni kan vara lugna - jag klev inte bara på någons båt helt random (det skulle jag aldrig göra!) - det är min morbor och min kusins båt så I'm allowed.
 

Den här bilden känns ju som sommar! 
 

Men i hela luften kändes det som att det här verkligen är en av de sista dagarna av hösten... 
 
 
Sen åkte jag hemåt men var bara tvungen att stanna och hälsa på några FÅR och LAMM! Så himla söta!
 
 
Det här fåret och jag klickade mest. Det måste göra ont att trycka huvudet genom stängslet sådär? Hen blev nog glad när jag matade hen med maskrosblad... Jag vet inte om jag fick mata dem med det... Äh! Lite maskrosblad har väl ingen dött av? Hoppas jag... Här är en film när jag matar fåren i alla fall: 
 
 

Sen när jag kom hem skulle jag äntligen dricka mitt kaffe som jag hade med mig men det hade; för det första läckt från termosen (det händer mig every time - termosar hatar mig!) och dessutom var det iskallt så jag bryggde nytt. Tog min mjölkflaska, min utflykts-bulle och hade utflyktsfika framför teven. Koselig! 
 
 
 

Kommentarer, woho:

1 Klara:

Vad mysigt med utflykt! :)

Svar: Ja, det var det verkligen! Synd att det var så kallt vid min "fotostrand" bara :P
Frida Westling

Kommentera här, please: