Gifs med ljud och en spruta som gör en odödlig

Det är en sak jag har tänkt på länge - varför har inte gifs ljud? (VILKEN IDÉ - JAG KOMMER BLI RIK!)
 
 
 
Okej, okej, jag fattar väl att en "gif hunt"-inlägg med asmånga gifs som alla hade ljud skulle bli väldigt rörigt. Häromdan hittade jag ett inlägg med 400+ gifs på Selena Gomez - det var så jobbigt att ladda att appen stängde av sig. Men tänk om alla de 400+ gifsen hade haft ljud? Crazy.
 

Nej, du är inte crazy, det är hen som la upp 400 gifs på dig som är crazy. Lol.
 
Men det bästa vore ju om vi säger att gifs hade ljud att alla gifs spelades ett i taget och inte alla 400 samtidigt? Kom igen, det är 2015 snart! Gifs med ljud och att man ska kunna redigera tweets efter man har skrivit dem vill jag ha. Och en spruta som gör en odödlig. Men jag skrattar ju så mycket så jag kanske inte behöver någon. 
 
Och till sist ett litet meddelande från Justine:
 
 
 Hej puss ses.
 
 
 
 

Take a math class

Äsch, det jag tänkte igår känns inte alls som en bra idé att skriva om nu. Hade tänkt publicera en gammal lista (nähä) och lagt till kommentarer typ som på dvder att man kan välja kommentarspår men det blev bara konstigt.

Jag hade hittat en lista från 2010 och tänkte "åh, den blir ju bra - då var ju jag typ 16" - jag var 18! Jeez...
 
 
 

"Vanligt" inlägg

Det är helt sjukt att Charles Trippy har vloggat varje dag i 2000 dagar idag! 2000 DAGAR?! Galet!
Love him <3
 
 
Och jag som tyckte att det var jobbigt med 50 dagar - jeez... Eller jag tyckte väl inte att det var jobbigt på ett dåligt sätt - det var liksom jobbigt på ett bra sätt. Jag har Charles, Alli Speed (Charles ex-fru) och ijustine att tacka för det projektet. Utan dem hade jag aldrig kommit på att göra det.

Undrar vad jag hade gjort för projektarbete då? Ingen vet.
 
 
Det känns konstigt att skriva ett vanligt inlägg och inte en lista, haha. Men imorgon kommer det en lista - fast på ett litet annorlunda sätt - ni får se. Och det känns som att jag bättre hör hemma på Tumblr än blogg.se med alla gifs, haha. I don't wanna move. Jag har en tumblr men ni får leta den själva - good luck!