The one with the onion eyes

Skulle göra den där klassiska nyårslistan som förmodligen ploppar upp på allas bloggar men NEJ, jag menar NEJ, jag tänker INTE visa er den listan - det blev bara så himla fult. Kanske för att jag lyssnade på "vanlig" musik med röster när jag skrev och det blir jag så stressad av. 
 
 
 
 
Vissa ger tips att man ska lyssna på musik när man skriver för att det sätter igång tankarna och yada yada. Men det bästa tipset jag har sett ever är att man ska lyssna på musik MEN instrumental musik. Så nu lyssnar jag på musiken från Harry Potter, Vivaldi och annan instrumental musik. Ah, lugnt. 
 
 
 
 
Och ärligt talat så känns det inte som att jag har så mycket att skriva om 2014 för att jag minns typ ingenting? Jag fick en chock häromdan när jag insåg att saker som hände i början av året var i år? Helt cray cray. Känns som att min hjärna smälte bort i värmen i somras... Eller så rann det bort när jag skalade lök när jag praktiserade på ett lunchställe i stan.
 
 
 
Äh, det är lugnt - 2014 har varit ett bra år, jag lovar. Men inte som 2013 - DÅ hände det grejer! 

Hoppas att 2015 kommer att bli ett bra år. Jag hoppas inte, jag tror. Eller vet. Känns säkrast att "bara" hoppas ifall allt skulle gå åt helvete... 
 
Grått nytt hår. 

The one with the list

Som Vänner-avsnittet "The One With The List" fast med, förhoppningsvis, lite gladare slut. Tänkte på det häromdan - kanske ska börja "döpa" alla inlägg som de i Vänner när de alltid börjar med "The one with the list" (duh), "The One With Princess Concuela", "The One With All The Cheesecakes" osv. Vi får se! Det vore kul!


 
 
Vilken kvinnlig kändis hade du helst haft som syster? Justine Ezarik (ijustine)! Men hon känns redan som en syster nästan :) Så då om jag ska välja någon annan - Laleh! :D Fast egentligen borde det väl vara tvärtom, att Laleh redan känns som en syster, eftersom jag har träffat Laleh och inte ijustine och Laleh känner ju till och med igen mig och så... Meeeen ändå.

"Systrarna" 
 
Hur många länder har du varit i? Jag vet inte om jag räknat rätt (matte och jag - njee) men jag får det till 13.
Vad beställer du på McDonalds? Det varierar. 
Vad skulle du döpa din dotter om du hade en? Karma! 
Vad skulle du döpa din son om du hade en? Per Hammar? Haha, jag vet inte! 
Vilka parfymer använder du? Jag vet inte vad den heter, liksom. 
Vilken var din favorit tv-show när du var barn? Nya Tider? LOL!
Har du läst; Harry Potter, the Hunger Games eller Twilight-serien? Bara Harry Potter... Men inte alla böcker, än... 
Vilka språk förutom ditt modersmål vill du vara flytande i? Ja, typ allt? Älskar språk!
Är din pappa skallig? Nepp. 
Bästa snabbmatskedjan? Ingen aning. 
Har du några husdjur? SONJA <3
 

 
Var i Sverige hade du helst bott? Ingen aning. 
Vilken är den godaste Ben & Jerry smaken? Vet inte men det fanns en förut med typ knäck?! Loved it!
Titanic eller The Notebook? The Notebook. Somnar alltid när jag ser Titanic... :P 
Äter du frukost varje morgon? Njeee. Men när jag väl gör det så kan det bli väldigt, inte komplicerat, men liksom ena dagen äta ingenting alls och nästa dag fixa bananpannkakor, liksom?

Var beredd att sänka ljudet... Heh...


Hur många gånger har du varit på sjukhuset? Så många att jag inte kan räkna... Öronbarn, you know... 
Har du någonsin sett Hitta Nemo? "Respeeeekt!" "Jodu" Jodu, det har jag. Respekt. 
Minns du ofta dina drömmar på morgonen? JA! Så kul, läskigt, hemskt och fint! Drömmer mycket... 
Vilken te smak gillar du mest? Jag vet inte, det varierar, liksom. 
Hur gammal var du när du fick veta att tomten inte var verklig? Jag minns inte. 
Har du en tumblr? Om jag har en tumblr? Jag har ju typ allt! Ibland när jag ska göra ett nytt konto på nån sida så får jag ofta "den här e-postadressen är redan registrerad" och jag ba "whaaaat?" typ så här:5 bästa svenska Tv-programmen som sänds i höst? (blev så ivrig att jag inte såg att det stod "i höst" men jaja) Modellflickor, Plus, Ett härligare liv, Portkod 1525, HJEM <3<3<3<3<3<3<3<3 Hjem in my heart forever and ever and ever and E V E R!
Om du hade vunnit 100 miljoner vad hade du gjort? Skänkt till någon välgörenhet, roadtrip i USA! 
 
 

What's on my phone

Jag älskar "what's on my phone"-videos. Älskar att se vad de har för appar (no shit) men det roligaste är att se HUR de har apparna! Kaos? Rader? Mappar? Färgordning? 

Det sista har i alla fall jag. Kolla så fint:

 


Nej, okej, det här är inte mina appar - jag snodde den här bilden från en buzzfeed-lista.

Eller vänta lite här... Först när jag såg bilden bara "åååååh, fint!" men nu när jag ser den för andra gången får jag nästan tvångstankar. Varför är de blåa apparna på första sidan?!  För mig är det helt naturligt att "appfärgskalan" börjar i VITT och inte i BLÅTT?! Men alla kanske inte har samma färgskaletänk, liksom. Och varför är inte sidorna i rätt ordning på bilden? Aaah! 

Dessutom får man ju inte veta vad hen har på sin femte sida? Där kanske de "fula" appfärgerna är i hullerombuller och är helt cray cray (jag älskar när folk säger cray cray). Typ som Monica Geller och hennes stökiga garderob...
 
 
Ni vill inte ens se hur jag har det nu - jag vill knappt se det själv. Det är asmånga appar (varför så många när jag kanske bara använder fem stycken?) och ingen färgordning (som jag faktiskt brukar ha annars) whatsoever. Mapparna är en mardröm och bakgrunden känns det som att jag typ valde när jag gick i sömnen eller något...
 
Men har man döpt sitt blogginlägg till What's on my phone så är man väl tvungen... 

Enjoy or whatever.