All over the place

Mina känslor har, som Prins Daniel hade sagt, varit lite all over the place den senaste tiden. Därav det dåliga bloggandet.Bild härifrån: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Prince_Daniel.jpg

 

Men det känns som att bloggandet överhuvudtaget har blivit lite bortglömt bland alla Vines och frukostbilder på instagram. Jag var nära på att ta en instabild på mina pocherade ägg förut i veckan men de såg så goda ut så jag skippade att ta kort - ville inte att de skulle kallna ju! Ibland på frukostbilder kan det kännas som att de lägger upp jättefint och fixar och grejar så mycket att de glömmer bort att äta frukosten de just tagit kort på. Fast jag ska inte säga något, jag vet ju hur det är - ska man fota mat blir man supernoga helt plötsligt och vill ha värsta magazine-bilderna typ... Eller... Äh, jag vet inte vad jag skriver. Flummigt.


Kolla, det blev ett litet inlägg ändå! Duktigt.

Ett inlägg kommer lastat med gifs

Har varit så sjukt busy att jag inte har hunnit blogga... Och med busy menar jag förkyld och fastklistrad vid netflix och Dexter Morgan. I love him fast ibland han mig lite läskiga drömmar men whatev - alla drömmar kan inte vara oläskiga.
 


Har blivit mobilspelsberoende också... Först var det ett spel, Geometry Dash och nu Hay Day... Alltså, jag trodde aldrig att jag skulle bli beroende av mobilspel för jag har verkligen aldrig gillat det! Mina småkusiner som tar min mobil hela tiden frågar jämt varför jag inte har några spel. "Jag gillar inte spel." brukar jag svara då MEN NU ÄR DET ANDRA TIDER! Här ska spelas! Fast jag suger och köper bara upp mina diamanter hela tiden!Och när jag spelar Geometry Dash får jag alltid jättebra skrividéer av någon anledning. Orden bara kommer till mig men skriver jag? Nope. Herregud, jag måste skärpa mig. Eller som Rose Ellen Dix (tjej på youtube) hade sagt till mig om hon hade varit här: "GET YOUR SHIT TOGETHER!" - det hade nog Debra Morgan sagt också.


Och nu när jag sökte på gifs på Dexter var det gifs på saker i serien jag inte har sett och istället för att scrolla vidare SÅ TITTAR JAG?! VARFÖR får jag ALLTID reda på allt om serier utan att jag vill och VARFÖR tittar/läser jag när jag VET att jag inte VILL se/läsa?!


Fast ibland vill jag veta vad som händer i serier... Fast vissa är jag supernoga med att inte få reda på saker. Tänker inte nämna vilka av "säkerhetsskäl"! LOL... Kul... Okej, men nu börjar jag bli dizzy av alla gifs så HEJ PUSS SES!

 
 

Skämmigt

Har gjort en spellista med alla mina vloggar - dag 1 till 50 och JAG SKÄMS IHJÄÄÄÄÄL?! 


Klicka på bilden för att komma till spellistan!
 
Så här säger ju alla att "åh, det var så mycket jag kunde gjort bättre" och då brukar jag tänka "men lägg av, gjort är gjort!" när någon säger så men... ÅH, DET VAR SÅ MYCKET JAG KUNDE GJORT BÄTTRE! 

 
Okej, förlåt att jag brusade upp... Efter att ha suttit med händerna för ögonen och tänkt "who are you and what have you done to Frida Westling?" till mig själv (normalt) så sätter det igång en eld i mig. Det sätter igång en eld i mig i alla fall att jag ska göra nya videor och då göra det så bra som möjligt och slippa skämmas sen! YEAH! Let's do this! Woohooo!Fast inte nu på en gång, marsch pannkaka, för jag är förkyld och täppt och yada yada men VÄNTA NI BARA!