Slow

Alltså, förra inlägget var superflummigt! Jag kom ju inte ens fram till det jag skulle säga... Men, äsch.
 
 
Men jag börjar sakta men säkert få tillbaka inspirationen och det känns ju bra. Har några idéer om, än så länge, hemliga videosaker i tankarna tillsammans med massa Breaking Bad-saker som jag kanske inte ska nämna. Vill inte spoila! Videosaker och Breaking Bad-saker som blandas i tankarna är verkligen intressant. Lol.
 
Kollade på Breaking Bad, BB ;), från sängen idag. Duken blir nästan som en ridå! Love it!
 
 
 
Nä, nu måste jag fortsätta gibba. Håller nästan på att levla på WoW så laaateeer!
 
LOL! Skoja!

Youtube i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu

Jag har varit så sjukt opepp och oinspirerad de senaste dagarna att jag nästan har gått under - som att en dementor har funnits vid min sida hela tiden med en invisible cloak och tagit all min glädje.

Nu skulle det dystra fortsätta och jag skulle visa en gif på en dementor eller en invisibility cloak och så hittar jag detta? Hahaha! Jag som inte ens brukar tycka sånt här är kul men nu bah: LOOOOL! (okej, jag kanske har druckit Briska - kanske...)
 
 
Och det jobbigaste av allt - jag har tvivlat på mig själv. Det brukar jag ALDRIG göra... Okej, that's a lie, men liksom inte på det här sättet. "Ska jag verkligen göra den här videon? Ska jag verkligen skriva det här blogginlägget? Är det här ett för töntigt inlägg?" JA, DET SKA JAG x2 OCH NEJ DET ÄR DET INTE!
 
Haha, kände mig som i Vänner när de skriker ut vad de känner när jag skrev så där "argt" med versaler. 
Tvivlet har i alla fall avtagit och det var ju skönt.
 
Men nu ska jag fortsätta gibba...
 
LOL! Skoja!

Save as

Nu är jag ARG!
 
Fast jag sitter samtidigt och fnissar åt mig själv fast det inte är ett dugg kul... Hur kan jag vara så dum och dålig på att spara saker?! Typ 2011 gjorde jag en "vloggserie" som jag inte la ut liksom on the world wide web, jag visade bara mig själv och mi familia (Ester och Majken - lol). Den handlade om vikt och hur jag skulle göra för att gå ner i vikt, typ. Jag gjorde flera avsnitt och hade till och med Ester och Majken som medhjälpare i hela projektet!
 
OCH VAD GÖR JAG, SMARTAST I VÄRLDEN, NÅGRA VECKOR SENARE?!
"Äh, det här är inte så bra, jag tar bort det"

 
 
Något jag faktiskt lyckats spara är små berättelser här och där som jag skäms ihjäl när jag läser nu. Alltså, de är helt okej - det är mer stavningen jag skäms över... 
 
 
OKEJ HEEEEEEJ.