Mitt år i bilder (fast inte än)

Längtar till ett nytt år så att jag kan få göra ett "mitt år i bilder"-inlägg. För även om det här året har gått sjukt fort så har det varit ett händelserikt år. Förra året däremot - oh my gosh... Det. Tog. Aldrig. Slut! Alltså, på ett postitivt sätt. 

Undrar hur många gånger år 2012 jag sa: "Hände inte det för ett år sedan?"
Och fick typ i svar varenda gång: "Eh? Det hände i April, Frida!"
 
På tal om år så var jag supernervös på habiliteringen för några veckor sedan när jag skulle rada upp alla månader i rätt ordning - liksom till augusti går det bra men är expert på att blanda ihop september, oktober och november... 

Och på tal om tal (där satt den, typ) så skulle jag också, som jag kanske sa förut, räkna också. Då gömde jag fingrarna under bordet och räknade med dem. Fett svårt när man inte ser dem... Men om jag hade tagit upp händerna och börjat räkna med dem framför henne hade hon kanske hade frågat: "Ska inte du vara på barnhabiliteringen?" Well, I WISH!!!

Jag känner mig seriöst som en sextonåring fast jag är tjugoett. Och mitt körkort känns som ett förfalskat körkort. Att jag googlade "mupp" och skapade körkortet i Photoshop. Seriöst - jag ser inte riktigt klok ut! Polisen som stoppar mig vid alkoholkontroll kommer inte bli glad när jag svarar "måste jag?" på frågan om jag kan visa mitt körkort. "JA! Hit med kortet!" "Du, det kan du FETGLÖMMA! LOL! Heja Norge!" 

Och sen åka iväg lika snabbt som Trine Rønningsbakken hade gjort med sin sportbil. Lol. 

Dagens låt: Maybe I Will av Julia Nunes. 
 

Pack your belongings and go home, mate.

Jag erkänner - jag kan inte följa recept. Idag när jag skulle göra Pad Thai så följde jag verkligen receptet JÄTTENOGA och det blev bara... Konstigt.

Och I fredags när jag skulle göra en chokladpudding gjord på avokado som en ascool tjej vid namn Laura Miller gör på youtube så åkte jag och köpte allt och tänkte när jag kom hem att "äh, jag bara häller i lite - det blir nog bra" och sen blev det inte bra och jag hade till och med glömt en ingridiens när jag var klar med allt. Smidigt. 

Skulle jag vara med i Masterchef Australia och "bara hälla i lite" och tro att "det blir bra" skulle jag ju få return to the house (long pause) pack my belongings (long pause) and go home, som Tyra Banks hade sagt. Det där kändes konstigt - att göra en övergång från Masterchef Australia till Americas (paus) Next (paus) Top (paus) Model. 

Bildmontage av mig av bilder från google
som fick användas kommersiellt och ändras.
 
 

Idag blir det ingen dagens låt, idag blir det dagens klipp istället.
Lyssna på hennes härligt djupa, mörka röst. I love it! 


Who says you're not star potential?

 
Tänk om det här var i en studio i USA och jag var Selena Gomez som var lite trött idag eftersom jag, Ashley Benson och Demi Lovato var ute och tog några drinkar igår kväll? Tänk om det var så? Det hade ju varit nice.

Men istället sitter jag här - in the middle of nowhere med neddragna persienner och surrande datorer som gör att hela rummet blir tokvarmt och det känns så instängt här inne. Inte konstigt att man får yrselattacker!

Det var nästan det sjukaste jag varit med om. I förrgår satt jag och kollade på min nya favoritssida mama.nu och kollade på bilder på kattungar när skärmen och hela rummet helt plötsligt började snurra asmycket och jag fick hålla i mig i skrivbordet för att inte ramla FAST jag satt ner?! Sen gick det över kanske efter en minut men då kände jag mig alldeles groggy efteråt.

Haha, älskar att jag DIREKT efter googlade och kom in på familjeliv.se som också är en av mina favoritsidor. Det kunde vara lågt blodsocker, ångest, att det blev så innan man svimmade eller mitt värsta svenska ord: migrän. Är inte det svenska språkets fulaste ord? Det tycker i alla fall jag.

Sen åkte jag hem och i bilen lyssnade jag på Selena Gomez och blev lugnare igen.

Dagens låt: