Ett inlägg kommer lastat med känslor

Fast egentligen inte för jag tycker det är kanska pinsamt att prata om känslor men varför då? Känslor är ju det viktigaste som finns förutom syre, typ... Mina känslor är i alla fall, som jag älskar att säga, lite all over the place just nu och I don't know why (med Lemons, i Hart of Dixie, accent). Vet inte varför jag kom och tänka på henne helt plötsligt men aja. 


Den blonda är Lemon, för er som inte vet. 
 
Började nästan gråta nyss när jag såg en bild på Selena och hennes lillasyster Gracie. Jag vill också ha en lillasyster och jag vill också vara Selena. Jag vill vara både Troian Bellisario och Selena Gomez på samma gång men det går ju inte. Fan också, faan. 

Men som Josefine i Glappet hade sagt: Det är så här det känns att leva! 

HEJ PUSS SES!


 
 

(kommer verkligen inte på någon rubrik - hitta på en själv)

Snacka om att jag har varit en frånvarande bloggare på sista tiden men jag har blivit världens datornörd! 

 
"BLIVIT?!" kanske ni nu tänker men liksom MER än vad jag var förut! Kollar på folk på youtube som bygger datorer och fixar RAM-minnen och alla möjliga grejer. Kollar knappt på de jag prenumererar på längre! Oschyrre. 

Jag kommer ALDRIG att sluta ha dator och göra allt på min smartphone eller tablet. Aldrig i livet! Det är något mysigt med att sitta och knappra på tangentbordet! Haha, nu lät jag precis som en författare och det är ju bra eftersom jag vill bli det. Fast det har varit lite dåligt på skrivfronten på sistone. Ibland känns det inte som att blogginlägg räknas som att skriva?
 
Whaaat? Klart att det gör! Huvudsaken är att man skriver och inte vad man skriver. Så det så. 

I need a break, Dexter Morgan

Jag måste nog ta en paus från Dexter...

Igår när jag hämtade mamma från tåget så glömde jag mobilen i bilen och när jag gick ut och hämtade den var det ju mörkt ute och när jag sträckte mig för att ta mobilen kändes det verkligen som att någon skulle sticka mig med en spruta och sen vet ni, som har kollat på Dexter, hur det brukar sluta... DET RIMMADE! Spruta - sluta!

 
Fast varför skulle han ge sig på mig egentligen? Jag har ju inte gjort något dumt och kommer nog aldrig göra något dummare än att kanske köra lite för fort eller glömma någon parkeringsregel någon gång ibland... 

Och det finns ingen chans i hela världen att han skulle kunna göra nånting FÖR HAN FINNS JU INTE ENS! 

Ni som också är serienördar förstår - ibland känns det verkligen som att seriemänniskorna finns. Fast ni kanske inte är lika nördiga som mig... Högst troligt...

Så Dexter Morgan, see you later alligator.