Worse to worser

Innan man somnar på riktigt kan man ju drömma att man ramlar eller faller och så vaknar man med ett ryck och sen somnar man igen och så är det inget mer med det. Jag hade såna drömmar igår men de gick from worse to worser, som Hanna Marin skulle ha sagt! LOL - Hanna Marin in my heart! 
 
 
 
Jag har ju, som vissa kanske redan vet, klaustrofobi och är livrädd för att låsa dörrar... Så min dröm-innan-riktiga-sömnen-dröm var att jag blev instängd på en pytteliten toalett och låset bara snurrade runt och jag kom inte ut... Och jag har drömt exakt sådär förut och det läskiga är att det är liksom alltid samma toalett! Och av säkerhetsskäl så kan jag inte säga vilken toalett det är... Och ingen-bryr-sig-ändå-skäl :P 
 
 
Okej, jag kanske borde chilla med gifsen men jag bara älskar gifs! Och ett litet meddelande från ijustine (känns som jag har avslutat så förut men whatev):
 
 

Inte en sån där lista

Jag har försökt skriva det här inlägget i flera dagar nu och jag har raderat och raderat och raderat och raderat. Det var väldigt onödigt att skriva raderat så där många gånger och ja, så där kan faktiskt skrivas isär - har googlat flera gånger, lol. 
 
Det började i tisdags med att jag skulle göra en lista (surprise, surprise) och började googla runt och det kändes som att nästan alla inlägg med listor hade rubriken: "En sån där lista" och som att alla frågor var tråkiga. 
 
 
Sen när jag väl hittade en lista så var första frågan "Vem var din favorit i Spice Girls?" och det är Mel B och när jag skulle leta gifs på henne så slutade det med att jag hamnade på YouTube och såg på America's Got Talent-klipp med henne istället. Det var mycket roligare än en sån där lista.