5 SERIEKARAKTÄRER JAG STÖR MIG PÅ

Eftersom jag är lite ("lite") av en serienörd så har ju jag ganska många personer, eller karaktärer rättare sagt, som jag stör mig på. Det har vi ju alla. Men här är min lista på de jag kommer på just nu som jag stör mig på och keep in mind: jag stör mig på karaktärerna - inte skådisarna. 
 
OBS! Det här inlägget kan innehålla spår av spoilers.
 
5. Maya St. Germain, Pretty Little Liars
 
 
Jag vet egentligen inte varför jag stör mig på henne - wow, bra förklaring. Men det är ju NÅGOT som stör mig, annars skulle jag väl inte ha med henne på listan, liksom. 
 
4. Paige McCullers, Pretty Little Liars
 
 
Vi har aldrig klickat, du och jag. Jag förstår mig liksom inte på dig. En period trodde jag att jag förstod dig men jag hade väl en konstig period då eller något för jag förstår dig verkligen inte. Sorry, girl.
 
3. Oliver Trask, The OC
 
Ååh, vad jag störde mig på honom. Men sen tyckte man ju lite synd om honom när man fick reda på varför han var så konstig... 
 
2. Jenny Schecter, The L Word
 
 
Jag ser om L word nu, för typ sjunde gången, och tänker alltid att jag ska försöka ge Jenny en chans men det går bara inte. Jag blir så nervös av att hon är så nervös och måste hon viska hela tiden? Det känns till och med som undertexterna viskar när du viskar hela tiden. 
 
1. Hanna McKay, Dexter
 
 
Oh. My. God. Är livrädd för henne fast hon inte ens finns. Tycker nog att hon är mer läskig än att jag stör mig på henne. Men rädsla är ju liksom en störning så... 
 
*BUBBLARE* Lara Perkins, The L Word
 
 
Okej, det här är lite speicellt för jag stör mig asmycket på henne i de första tre säsongerna MEN SEN när hon bara dyker upp helt plötsligt efter att ha varit borta ett tag - då bara "Åååh, Lara. I love you!" typ? 

Så kan det gå! Nu ska jag fortsätta kolla på L word och lyssna på Jennys låga viskningar. 
 
Hade Oda! 

ÅH, SAKNAR HJEM <3
 

I'm back

Lustigt att förra inlägget hette "The Last One" och sen dess har jag inte skrivit... Men here I am! Och det passar väl bra med en lista som ett comeback-inlägg? Vi säger det. 
 

Vad är ditt förhållande till tid?
Att den bara flyger iväg och jag fattar inte hur jag satt här och kollade på youtubeklipp och tänkte att klockan inte var så mycket och nu är den två på natten (morgonen) liksom? Whaaaat? Det går inte för långsamt, Mimi Oh, det går för fort! Och på måndag är jag 23! 23! Jag minns när jag fyllde 15 som igår men det var SJU år sedan?! Okej, andas, andas!

Vilken är det bästa veckodagen?
Lördagar. Jag ÄLSKAR lördagar! 

Hur länge tar det för dig att sminka dig?
0 minuter eftersom jag inte sminkar mig. Jag har absolut inget emot smink men det har liksom aldrig blivit av att jag har börjat sminka mig så varför börja nu? Dessutom måste man typ ligga på mig för att ens röra mina ögon med mascaraborsten... HUR GÖR NI TJEJER OCH KILLAR - DET ÄR JU ASLÄSKIGT?! Heja er!

Här fick i alla fall min sexåriga kusin Solveig, efter lite tjat, sminka mig:

Äter du fort eller sakta?
Ibland (läs: oftast) kan jag äta sjukt fort men ibland (läs: sällan) äter jag sakta... 

När brukar du gå och lägga dig på vardagar?
Inga kommentarer... 

Vad gjorde du för tre timmar sedan?
Kollade på intervjuer med Girls Aloud och Cheryl Fernandez-Versini.

Vad gör du om tre timmar?
Drömmer väl att jag är med i ett tjejband... HOPPAS!

Var ser du dig själv om tio år?
Usch, vågar knappt tänka på det. Sitter väl kvar här i samma rum hemma hos mamma och pappa och skriver en lista på bloggen. ELLER så är jag med i ett tjejband och turnerar jorden runt?! WHO KNOWS?! 

Okeeeej heeeeeej.