Express christmas

Tja bloggen.
 
Det här är typ ett inlägg för att visa att bloggen lever. Förut kändes det som om jag inte levde om jag inte skrev ett inlägg om dagen eller la upp en bild på bilddagboken om dagen... Knäppt, men äsch.
 
 
Nu längtar jag till december bara för att jag vill fira "express christmas"! Nä, inte bara därför - längtar liksom till julkänslan. Vet inte varför jag har haft såna julkänslor på sistone, haha. Men det är bäst att inte längta för mycket för då kanske man bygger upp världens bild om hur det ska vara och sen blir det inte så och då sitter man och surar hela julen och hur kul är... det... liksom.
 
OKEEEEJ HEEEEEEJ.
 

Skrivspytorka

 
Euw, det ser ut som en penna som spyr. But that's how I feel, faktiskt. Har liksom sån skrivtorka att jag mår illa, typ. Ni vet när man är så hungrig att man mår illa... Jag är typ så nu - är hungrig på att skriva men jag vet inte vad jag ska skriva.
 
 
 
Det värsta är att när jag verkligen har något att skriva så skriver jag det inte... I dagboken finns det sidor där det står "behöver inte skriva något - har redan tänkt det" - ej okej, Frida. EJ okej!
 
 
Nu ska jag gå och skriva i dagboken, hade ju varit en bra avslutning på detta inlägg MEN FÖRST MODERN FAMILY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
Ciaaaoooooo.

Why don't you be the writer?

Satt och var avundsjuk på de som kan (alla KAN väl, men ni fattar) skriva låtar nyss och sen och tänka på att jag nästan aldrig skriver längre? Om man inte räknar med tweets, bildbeskrivningar på instagram och statusar på Facebook, förstås.
 

 
Men jag menar liksom skriva för mig själv. Och även om alla i hela världen kan läsa det här jag skriver nu så är det ändå för mig själv. När det gäller bloggen bryr jag mig faktiskt inte ett dugg om kommentarer, views eller något. Bloggen är, har alltid varit och förblir min. Det gillar jag.
 
Och jag gillar, eh, gillar? ÄLSKAR Ellie Goulding! Så dagens låt: