The One With The Circle Of Life

Ibland när jag inte vet vad jag ska skriva om (tillexempel idag) så brukar jag gå in på bloggen och hålla markören över Arkiv, blunda, scrolla, och bara klicka på någon månad. Idag blev det April, 2012. 

Och det här inlägget: 

HUR KAN DET VARA TRE ÅR SEDAN?! Hur?! Jag minns det där verkligen som att det var igår! Men det var tre år sedan. Jag visste liksom inte ens att Pretty little liars fanns då och DET känns konstigt... Eftersom när jag upptäckte PLL (eller när Netflix föreslog det för mig, rättare sagt) så började livet på riktigt.
 
Haha, nä, skoja bara om att livet började på riktigt. Tror jag... 
 
Nu ska jag se på PLL i alla fall - då kommer nog åldersnojan eller tidsnojan eller vad man ska säga försvinna. Ett tag i alla fall. 

The One With "The Fault In our Stars"

Städat bloggen lite.
Och själen, skulle man väl kunna säga. 
Gråtit. Varför?

Om jag säger så här: The Fault in Our Stars. Jag säger det och sen behöver jag nog inte säga så mycket mer än att ni som inte har sett den och inte förstår varför jag bara behöver skriva titeln och inget mer:

Se. Filmen. Nu!
 

The One With The Creepy Faces

När ni såg titeln tänkte ni väl inte att denna spännande (*host*) lista kommer att handla om min STIL?! Jag tror faktiskt aldrig att jag har gjort en lista om stil? Förmodligen så har jag det men vi kör ändå!

Min stil i tre ord: Slapp, bekväm och... grå? Men jag gillar grå. Eller jag vet inte hur min stil är, egentligen. Jag är nog mer intresserad av stil än vad många, och jag själv, tror. Det beror nog på vad jag är på för humör och så...
 
2009.
ÄLSKADE den där tröjan! Fast jag "bara" köpte den för att det regnade och jag var på stan och frös... 
 
Det här plagget skulle aldrig komma nära min kropp: Det finns ju skjortor som nästan är genomskinliga - jag RYSER av det materialet! Fast ser jag en skjorta som har det materialet måste jag ändå gå fram och känna? Snacka om cray cray...
 
Just nu har jag på mig: En Laleh-tröja, byxor, underkläder, en svart strumpa och en randig strumpa...  
 
Det här är en bild på mig när jag kände mig bekväm: VÄRLDENS bästa tunika som jag fick av mormor för flera år sedan på någon rea i stan. 
 
Alltså, WTF?! Why the face?!
Haha, men seriöst - varför skulle jag alltid kolla så konstigt (läskigt) mot kameran?!
 
Det här är bild på mig för länge sedan: Ja, ni såg ju precis två stycken.
 
Jag känner mig allra snyggast i: Kavaj! Jag har inte använt det på aslänge men hade det jätteofta förut. 
Här är en bild när jag har kavaj... Lägg märke till hur lång jag är! 
 
 
Mitt favoritplagg just nu: Är och förblir I'm the boss-tröjan jag fick av min morfar som ägde ett åkeri förut och var boss (obviously) där. 
 
Åh, saknar mitt ombre... 
 
Min stil hemma (mitt rum) med tre ord: Ibland Monica-Geller-perfektionist-städat och ibland Christina Yang-style... Whaat? (oj, det var inte tre ord men äsch)
 
 
Jag skulle aldrig inreda med: Alltså, jag vet inte? Jag är inte så noga med sådant. 
 
Pryl jag suktar efter: Just nu en nylonsträngad liten barngitarr (eftersom jag är så kort...) med inbyggd mikrofon. 

Mitt bästa stylingtips: Skölj ur konservburkar eller syltburkar eller något och använd som pennhållare! 

Min favoritplats hemma: I någon av soffhörnen i sofforna nere i vardagsrummet. 
 
 
Mitt problemhörn hemma: Tänkarhörna-hörnet när det var sovhörna. Har aldrig haft såna mardrömmar i hela mitt liv (förutom när jag maraton-kollade på Breaking Bad och hade såna mardrömmar att jag fick ta en paus) och hela rummet kändes helt fel. Jag har aldrig trott att det hade någon betydelse för sömnen var sängen stod - men tydligen har det VÄLDIGT stor betydelse.
 
 
*
 
Hade Oda!