God jul från mig och HarrySitter och kollar på alla filer jag har sparat i skolan och hittade det här julkortet som jag gjorde i ettan. Tyckte då att det var suuuuupersnyggt... Det tycker jag inte nu... (hahahahaha vad fuuuultttttttt) Men det var roligt att göra det! Minns det som igår.

På tal om julen fick jag jättemycket vinterlängtan igår - I don't know why! Var lite konstig igår och imorse - men nu har jag fått kaffe så nu är jag back on track.

Red velvet cupcakesGjorde sortedfoods ultimate red velvet cupcakes idag och in my opinion så ser de godare ut än vad de är. Eller jag vet väl inte hur deras smakade men mina blev inte så goda. De andra tyckte att det var gott men de kanske ljög? Äsch, det gör inget. Det var roligt att baka i alla fall!

Idag har vi varit ute i våran sommarstuga och jag och min kusin håller på att bygga ett sjörövarskepp och jag fick värsta flowet och sågade, hamrade, spikade och kom med smarta lösningar som om jag aldrig hade gjort något annat. Det känns till och med som att jag har lite träningsvärk i armarna efter allt hårt (host) jobb.

Om ni vill prova att baka red velvet cupcakes så klicka på bilden för att komma till videon där sortedfood-killarna gör den!