Jammar lite bah

Försöker skapa lite musik men som vanligt så går det dåligt. Önskar att jag hade magiska krafter och kunde förvandla xylofonen till en större med fler toner... Men det här går bra det också.

Eller bra var väl att ta i. När jag skapar något blir det ju oftast fel men konstnärer gör ju fel hela tiden - Jaclyn i Work of art stavade ju Jane Austen Jane Austin... Men hon åkte inte ut för det.

Nu ska jag fortsätta med mitt skapande! See y'all later!
 

clean clean clean

Idag har jag i alla fall städat - och då menar jag STÄDAT! Det tog ju för bövelen mer än en timme! Jag har inte haft det så här fint i rummet sen typ april 2009... OOPSSSSSS.

Nä men jag vet inte varför men det var en period då, 2009 av någon anledning, jag alltid hade rummet väldigt välstädat för att vara jag. Den perioden kanske kommer tillbaka nu! Hoppas!!!
 

It's like a work of art... or not.

Varje gång jag ska skapa konst så blir det fel - gör fel i korsstygnsbeskrivningen, syr lite snett, tappar maskor när jag stickar, lägger till saker som inte alls ska vara med i recept (ja, mat är väl konst?)...

Och nu, när jag tänker att jag ska ta tag i min musikalitet och spela in en låt med gitarren så svischar gitarrhalsen in i kaffekoppen med kaffet som kallnat eftersom jag alltid glömmer att jag dricker kaffe när jag kollar på youtubeklipp eller något vid datorn. Vågar jag ens skriva vad som dränktes? iPhonen.... MEN den klarade sig. Men nu får det vara nog. Jag måste skärpa mig - nästa gång kanske kaffet hamnar på macbooken och då, DÅ är det kört!

Nu måste jag städa och skärpa mig. Annars kan jag lika gärna gå ut såhär:Mvh
En klumpig tjej