Torsdagstråk

Torsdagar är inte my cup of tea riktigt. Typ i sexan/sjuan var det världens bästa dag för då hade jag ridning i världens bästa ridgrupp.

Sen köpte vi en galen häst och jag blev rädd (ovanligt) och vi sålde hästen (efter en vecka...) och jag slutade att rida. Så kan det gå!

På torsdagar har vi svenska och det som brukade vara mitt favoritämne är nu mitt tråkigaste ämne. I don't care about futharken, liksom. Det låter som nåt ur Sagan om ringen och det har inte heller varit my cup of tea heller. Och nu skrev jag heller två gånger - crazy...

Men det har Harry Potter.

Och nu säger jag som Professor Slughorn: That's life, I suppose.

 

Privat drive

När jag går hem från skolan brukar jag gå förbi det här huset. Ser det inte lite ut som Privat drive? Det tycker jag i alla fall! Och säger ni emot så vankas det smörj!

Hittade en sjukt bra gratisapp som heter HDR FX i appstore! Första bilden är originalet (nähä?) och andra från appen. Awesome!!! Så leta den i appstore om ni vill!

SEE YAH

 

Tiramisu

Igår gjorde jag sortedfoods tiramisu fast jag hittade inga "sponged fingers" så jag tog mandel biscotti istället. Vet ni vad det blev? HIMMELSKT! Det var det godaste jag har gjort i hela mitt liv typ! Ska bjuda kungen på det om han kommer hit nångång! Pajer brukade vara min grej men nu kommer jag att experimentera med tiramisu!

Tiramisu låter så himla avancerat och svårt och att det tar lång tid och bla bla bla men det är superenkelt att göra. Fast jag lät den bara stå i kylen två timmar - den ska helst vara i kylen över natten så blir det ännu godare.

Här kan ni se sortedfood göra den: