Wild & crazy

Idag åkte jag buss till skolan och den var helt proppfull så jag fick stå i bussen och det är ju livsfarligt! Och jag som har så dålig balans dessutom...

Sen när jag kom till skolan gick jag en annan ingång än vad jag brukar. Den här gången gick jag rätt i alla fall - förra gången jag gick där hamnade jag vid teknik där det var ett jäkla liv. Jag fattade ingenting och det kändes som jag var i en helt annan värld. Tur att mediasalarna bara var några trappsteg därifrån :)

Så kan det gå. Nu dricker jag kaffe och kollar på regnbågen (eller kollade, den försvann precis) hos mormor och morfar och company. Nice.

Hej då.

Selena Gomez

Tänk att det redan är torsdag? Känns som att den här veckan har gått fortare än en åskvigg (älskar att skriva så). Nu när föräldrarna är i Portugal sover jag hos mormor och morfar - där bor även mina kusiner så det är livat hela tiden och jag har fullt upp eftersom båda kusinerna slåss om vem som ska få vara med mig. Snacka om att vara populär - but I like it.

Inatt drömde jag om Serena Gomez. Att vi jagade någonting och att det var jätteroligt. Hyrde Monte Carlo på itunes häromdan, det är nog därför jag drömde om henne. Hyra film på itunes äger ju! 29 kr kostade det - det är ju till och med billigare än en frappe på Waynes ;) Fast det är godare - filmen var väl sådär.

Nu måste jag jobba. Back to business, som jag brukar säga... Fast det brukar jag inte men ändå.

Kan man visst

Jag läste att man inte kan minnas början på sina drömmar - men det kan man, eller i alla fall jag, visst det. Man drömmer ju iofs flera drömmar per natt men det är väl ändå den man minns som är viktigast? Vem bryr sig om början? Det är ju hur den slutar som är det roliga ;) Eller det läskiga...

Det är så himla coolt med drömmar. Mardrömmar är väl inte så supernice men det är ändå intressant. Inatt drömde jag, man drömmer ju jämt, men jag minns inte vad jag drömde.

 

Och det var ganska skönt.