Äventyrsdag med Sppppppaaaaaankieeeeeeee

Puh. Det var den torsdagen! Vilken lång! Och vilken rolig! Jag och Emma har gjort typ tusentals saker. Varit på stan, varit i iggesund och varigt arga och tutat på några fjortisar (det är en låååååååååång historia) ;)

Både hon och jag är alldeles för trötta för att ta tag i bloggen nu men här är en liten sneak peek:To be continued...

Mickan SchillerIdag när jag väntade på Emma så satt jag och tittade på den här bilen och tyckte att den var fin. "Den är ju sååå Mickan!" tänkte jag. Men sen kom bilens ägare och det var inte ens en tjej utan en helt vanlig man bara. Då blev jag lite besviken...

Men den besvikelsen gick snabbt bort för sen kom ju den här lilla filuren:


Kafferep hos mig

Fattar inte att en liten kopp kaffe kan göra en så himla pigg och pratig (eller ja, skrivig - skriver med Spankie på Skype). Jag har druckit kaffe aslänge - minns inte ens när jag började. Och det har sina dagar. Ibland dricker jag inget alls och ibland dricker jag fem koppar och efter att jag har gjort det kan jag nästa dag inte vara sugen på kaffe alls.

Men va? Sa jag en liten kopp? Sorry sorry - jag har ju för tusan druckit FYRA koppar kaffe idag kom jag på! Shit pommes. Inte konstigt att Emma knappt hinner svara innan jag är inne på nästa fråga :P Hehehehhehee.


Det där med kromosomerna är en låååååång historia
som ni kommer få veta i våran kommande blogg :P