This is my walk in closeeeeettt with all my shoooeeeessssss

Har mina  lila tygskor idag - så himla sköna! Köpte dem på laredoute i höstas, skulle egentligen ha vita tror jag men fick lila istället. Det gjorde inte mig något. Funderar på att köpa fler tygskor faktiskt. Tänk om jag blir värsta tygskorssamlaren och skaffar en walk in closet när jag blir äldre! Då när jag är med i Cribs (ett utav mina önskeprogram att vara med i) så får jag visa min tygskosamling och prata sådär utdraget och töntigt som de i Cribs brukar göra. Och ha värsta snyggt i kylskåpet med ett lager av diet coke.

Jeez! Kolla vad många skor Christina Augilera har i hennes walk in closet!!! 

En snabbis bah


Det här får bli ett snabbisinlägg för jag ska börja ha värsta braiga tvkvällen och kolla på TLC. Skulle bara berätta för er något så intressant som att jag har druckit tre koppar kaffe idag! Så sjukt gottis, funderar på att ta en fjärde kopp faktiskt - ska jag det? Hmmmm. Svar ja! Det blir gottis. Jag kommer nog att somna sen ändå - annars får jag väl dricka varm mjölk eller något. Gottis. Värt. Hej. Puss. Ses. Mina glasögon gör någon konstig skugga på bilden - men vem bryr sig? INTE JAG I ALLA FALL :D

Bookworm


Tänk om jag hade läst alla böcker där bakom mig? Men jag tycker inte om att läsa böcker, det ska vara RIKTIGT bra för att jag ska kunna läsa. Fast jag skulle vilja kunna vara världens bokmal och bara sluka böcker - det är ju bra att läsa mycket. Ähh, jag läser ju andra saker.