Jag har inte den rätta knycken

 Haha, jag älskar när Justine bakar! Hon bara gör det, liksom. Verkar inte bry sig så himla mycket om hur resultatet blir som vissa andra... Och med vissa andra menar jag mig själv. Jag är jättepetig när det gäller att baka/laga mat! Jag blir nästan aldrig nöjd. 

Men nu har jag VERKLIGEN tappat gnistan! I söndags eller när det var tänkte jag baka värsta coola grejen, Pavlova, som de alltid gör i Masterchef Australia. Det är, för er som inte vet, en slags Australisk/Nya Zeeländsk marängtårta. Allt började bra och jag har typ aldrig vispat en sån bra maräng! Fem av fem toasts! 
 
Sen började jag mixtra med att hälla i smält choklad i marängen och då blev det kaos - då försökte jag rädda alltihopa med mjöl och hasselnötter så att det skulle bli en kaka istället men den blev ju god... Noll av fem toasts...  
 
Att baka utan recept och försöka improvisera är ju svårare än algebra...

nu grönskar det


Men ser man på! Det växer! Fast nu ska jag inte skrika hej innan vad man nu säger... Haha, fick googla det. Ropa inte hej förrän du kommit över bäcken. Ja, ropa lät ju bättre än att skrika hej. Varför skrika liksom?
 
Basilika och oregano är det som har börjat växa och det är ju lite roligt eftersom basilika inte är min cup of tea riktigt men det kanske kan bli? Och det är ju en speciell känsla att äta egenodlade kryddor och grönsaker.
 
Hoppas det fortsätter att växa såhär bra!
 

Whaaaaaaaaaaaaaaaaat?

Har jag haft den här bloggen i fem år?!!!!!!! Jeez, det är ju aslänge! Vill fira med kaffe fast det är sent och då kommer jag aldrig att kunna sova! Men äh, lite kaffe sent på kvällen kan väl inte skada? Och om jag inte somnar är väl inte det hela världen? Jag gillar natten.
 
Om jag inte kan sova kan jag lyssna på något riktigt tråkigt. Synd att jag inte har CD-skivan med en gubbe som sitter och läser upp ord som man ska härma som jag alltid fick lyssna på när jag gjorde hörseltest.
DET blir man trött av! Eller så blev man trött för att hörseltestrummet var pyttelitet, varmt och tråkigt? Uhh...
 
Nää, vet nån vad! Nu går jag och gör kaffe!